Hudföryngring med Kemisk peeling

För hudföryngring, hudstruktursförbättring, acne och pigmenteringar.

Kemisk peeling är ett samlingsnamn för olika typer av aktiva syror som läggs på huden för optimal hudkondition. Syrorna avlägsnar de ytttersta hudlagret och det leder till ökad stimulering av cellförnyelsen.
Peelingen kan ge en stickande, brännande känsla på huden under behandlingen. För att du ska få ett så bra resultat som möjligt gör vi alltid en konsultation innan behandlingstillfället. För att nå resultat är det viktigt att du använder aktiva produkter för hemmavård både före och efter behandlingen. På så sätt minimerar vi risken att du får en reaktion samt att läkningsprocessen blir optimal. Vilka produkter du behöver hjälper vi dig med under konsultationen. Behandlingen görs oftast i kurform men kan även göras vid enstaka tillfällen för en uppstramande och uppfräschande hudkänsla.

Mask Peel

Mask peel är anpassad för en fet, oren acne hud. Glykolsyra i lerbas reducerar orenheter och oljig känsla på huden.
Kan med fördel göras i kurform.
Pris: 995 sek
 

Mela Peel (inkl. Mela creme för hemmabruk)

Motverkar pigmentfläckar och melasma. Pigmentreglerande syror/ämnen stabiliserar pigmentbildningen i de djupare hudlagren samt jämnar ut hudtonen. Samtidigt stärker peelingen upp hudens pigmentceller och förebygger framtida pigmentfläckar. Mela peel är kraftig medeldjup kemisk peeling och därför inkluderar vi alltid skyddande hemmavård i priset. Mela Creme värde 1195 kr får du med dig hem.
Pris: 2600 kr (inkl. Mela creme för hemmabruk värde 1195 kr)
 
Dermaceutic Mela peel 21
 

Milk Peel

Denna peeling är för en allmän uppfräschning av huden, ger glans och lyster, minskar porer och fina linjer. Även vid acneproblem är Milk Peel ett bra alternativ för att minska talgproduktionen och få en balans i huden.
Pris: 1.295 sek
 
Dermaceutic MILK PEEL ACNE PRONE SKIN
 

Bio Surface Peel

Dermalogicas kemiska peeling ger en kraftfull cellförnyelseprocess i de djupare hudskikten. Efter tre utförda behandlingar upplever de flesta en jämnare hudyta och hudton, minimerade linjer och färre tilltäpptheter. Fantastisk behandling för pigmenteringar, acne och fuktförlust samt ger långvariga resultat tillsammans med en bra hudvårdsrutin hemma.

Denna kemiska peeling jobbar med huden – inte mot den!

Tid: 60 min Pris: 1150 sek
 

 

TIDSBOKNING

Telefon 026-18 00 44 eller
Boka direkt Online

HITTA TILL OSS

Drottninggatan 31
803 31 Gävle Öppna karta

KONTAKTA OSS

Ring oss på 026-18 00 44 eller maila info@facebodycenter.se